24.10.2024. 10:19
0
Užas u Mostaru: Otac prijavio policiji da mu je sin izvršio samoubistvo, pronađen je kako nepomično leži uz pištolj, preživio je
FOTO: n1
Dvadesetdvogodišnji V. B. sinoć je pokušao izvršiti samoubistvo iz vatrenog oružja, a policija i ekipe Hitne pomoći su ga pronašli na obali rijeke Neretve.

- Dolaskom Hitne pomoći na lice mjesta utvrđeno je da isti daje znakove života te je prebačen u Kantonalnu bolnicu „Dr. Safet Mujić“ - potvrdili su iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Naveli su da se u PU Mostar sinoć u 19:45 sati obratio Ž. B. (56) koji je prijavio kako je njegov sin najvjerovatnije izvršio samoubistvo.

- Prijavitelj i njegov sin su zaposleni u TC „FIS“ na Bišću polju i prijavitelj je u jednom trenutku primjetio da njegovog sina nema duže vrijeme na smjeni. Uvidom u kamere, primjetili da se isti zaputio prema rijeci Neretvi gdje su ga našli kako nepomično leži uz pištolj pored njega - dodali su iz MUP-a HNK.

Mostar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.