25.10.2024. 21:37
0
Lamija iz Visokog nestala nakon škole, otac traži pomoć sugrađana
Porodica iz Visokog traga za djevojkom Lamijom koja se od jučer nije vratila kući, a pomoć traže i od sugrađana.

Lamijin otac, Nasah Agiž, objavio je na Facebooku status u kojem je obavijestio sugrađane da se njegova kćerka u četvrtak navečer, nakon škole, nije vratila kući te je zamolio sve koji imaju informacije da mu se jave ili da obavijeste Policijsku stanicu Visoko.

"Ako ste možda vidjeli Lamiju u proteklim satima, bilo kakve informacije o njenoj lokaciji ili osobama s kojima je viđena, molim vas da mi pišete u inbox ili se obratite policiji. Ona se nije vratila kući i od tada nemamo kontakt s njom. Molim vas, podijelite ovo na svojim profilima kako bismo lakše došli do informacija," napisao je Nasah.

Dežurni operativni MUP-a ZDK izjavio je da u njihovom operativnom centru nije prijavljen nikakav nestanak.

Visoko
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.