19.7.2024. 17:25
0
U ponedjeljak presuda Amelu Jašareviću koji je osumnjičen za ubistvo Mehmeda Ramića na Pofalićima
Vijeće Kantonalnog suda Sarajevo kojim predsjedava sutkinja Indira Jahić zakazalo je za ponedjeljak 22. jula ročište na kojem će biti izrečena presuda Amelu Jašareviću, optuženom za ubistvo Mehmeda Ramića 12. decembra 2021. godine na raskrsnici u sarajevskom naselju Pofalići, piše Avaz.

U ovom predmetu Edvin Imamović i Igor Zuko, čija je odbrana danas iznijela završne riječi, sumnjiče se za pomoć učiniocu nakon počinjenog krivičnog djela.

Jašarević je oko 21.15 sati kobnog 12. decembra iz motornog vozila marke Golf V 7, kojim je upravljao, hicima iz pištolja ispalio više hitaca u pravcu vozila Peugeot, kojim je upravljao Mehmed Ramić, a koji je preminio na licu mjesta.   

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.